O podjetju

Zgodovina podjetja Gradimpex

Smo družinsko podjetje, ki je graditi začelo pred 25-imi. Skromni začetki z enostavnim gradbenim orodjem so bili le osnova, želja po boljšem in bolj kakovostnem delu pa nas je gnala naprej. Zaradi povečanja obsega del, je obrtništva nastalo podjetje Gradex. Volja do dela in želja po razvoju nas je vodila v nakup novih tehnologij in spoznavanju novosti na področju gradbeništva.

Leta 1992 smo se dokončno preoblikovali in ustanovili Gradimpex d.o.o., katerega osnovna dejavnost je bila gradnja stanovanjskih in drugih objektov, sčasoma pa smo se specializirali za krovska dela, ki zdaj predstavljajo pretežni del programa.

Da bi uresničili svoje želje in poslanstvo, smo vedno sledili razvoju in zahtevam trga. Nenehno obiskovanje sejmov, povezanih z gradbeništvom, kjer smo spoznavali in poskušali razumeti novosti, je leta 2000 privedla do podpisa pogodbe z podjetjem Morganti s.p.a.. Podpis pogodbe je za naše podjetje pomenil velik korak naprej in dodaten izziv – podali smo se tudi na področje trgovine. Podjetje Morganti s.p.a., kot lastnik blagovne znamke Kapriol nam je zaupal zastopanje blagovne znamke na slovenskem trgu.

Kapriol je ena izmed vodilnih svetovnih blagovnih znamk na področju profesionalnega ročnega gradbenega orodja in osebne varovalne opreme. Naslednji koraki so nas privedli do zastopanja podjetji kot so Veroni – oprema za varovanje na gradbiščih, Officine Polieri – mešalci za betone in malte,…

Leta 2008. smo z nakupom poslovnega objekta v Rožni Dolini in prvo fazo prenove dokončno preselili sedež podjetja v Vipavsko cesto 96. V novem pisarniško-razstavnem prostoru nudimo poslovnemu partnerju na ogled širok izbor orodij in osebne varovalne opreme Kapriol, mešalce za malte in betone Polieri, električno orodje Kapriol Gigam, strešne kritine nemškega proizvajalca Creaton, dodatne elemente za strehe New eco roofing, tankoslojne termoodbojne izolacije ITR…

gradimpex_velika